Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Κρυονερίτες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην γενέτειρά τους, στο χωριό Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας. Φέτος την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού, η Διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας OMALIA VILLAGE, ο Σύλλογος Κρυονεριτών «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και ο Σύλλογος Απανταχού Κρυονεριτών «Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ». 


Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν Κρυονερίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των Προέδρων των δύο Συλλόγων κ.κ. Χριστόφορος Ζαμπάρας και Κων/νος Στραβοδήμος, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ο τέως Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος 
Χριστογιάννης και ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Καρανικόλας.

Στην εκδήλωση εκφράστηκαν παράπονα για το προβληματικό οδικό δίκτυο, την ελλιπή παρουσία της πολιτείας τους χειμερινούς μήνες και επισήμαναν τις φθορές που έχουν προξενήσει στο οδόστρωμα από τα βαρέα οχηματα που περνούσαν για την κατασκευή του δρόμου Αμπελακιώτισσα - Περδικόβρυση. Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις για έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου Περδικόβρυση – Κρυονερίων καθώς και της ανακατασκευής του τάπητα του γηπέδου Μπάσκετ στο χωριό.
Η εκδήλωση σηματοδοτήθηκε από την από κοινού κοπή της πίτας των δυο ιστορικών πολιτιστικών Συλλόγων του χωριού. Το γεγονός αυτό χαροποίησε όλους τους Κρυονερίτες και καλλιέργησε προσδοκίες για μελλοντικές συνέργειες και συνεργασίες. Είθε να ευοδωθούν οι προσδοκίες μας, Η Ισχύς εν τη Ενώσει.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου